Μητσοτάκης: Φώτιση και Καμμένος είναι δυο πράγματα που δεν πηγαίνουν μαζί…


Επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, σήμερα ανήμερα των Φώτων.Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 6 Ιανουαρίου, στη Ραφήνα για τον εορτασμό των Θεοφανείων όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και τον Αγιασμό των Υδάτων. Μετά την καθιερωμένη δήλωση, δέχτηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους, μία από τις οποίες ήταν για τα χθεσινά συνεχή τουιταρίσματα του υπουργού Εθνικής Άμυνας.


“Φώτιση και Καμμένος είναι δύο έννοιες οι οποίες δεν πηγαίνουν μαζί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους”  ήταν η απάντηση του κ. Μητσοτάκη.

 

Ρωτήθηκε, ακόμη, για τα σενάρια επιχειρούμενης θεσμικής εκτροπής, για τα οποία κατηγορεί την κυβέρνηση και απάντησε: “Είναι μια φωτεινή χρονιά γιατί έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρίση των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Να είναι μια φωτεινή χρονιά διότι η Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη εκείνη η οποία εγγυάται τη σταθερότητα, την ασφάλεια, και την ευημερία όλων των Ελλήνων”.  


Νωρίτερα είχε κάνει την ακόλουθη δήλωση:


«Σήμερα, είναι μια λαμπρή μέρα για την Ορθοδοξία μας. Μια μέρα γεμάτη σημαντικούς συμβολισμούς, καθώς, γιορτάζουμε την βάφτιση του Θεανθρώπου και την αποκάλυψη του Αγίου Πνεύματος. Είναι μια μέρα φώτισης, μια μέρα ελπίδας, μια μέρα χαράς.
Και, καθώς είμαστε στις πρώτες μέρες του 2019 εύχομαι πραγματικά μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο, το 2019 να είναι μια χρονιά φώτισης και χαράς για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες.
Και να είναι η χρονιά εκείνη την οποία θα τη θυμόμαστε ως την απαρχή της πορείας αναγέννησης της πατρίδας μας.
Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους».

Σχόλια