[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Κορυφώνεται ο κυβερνητικός εμπαιγμός κατά του Ηρακλή. Ούτε τώρα τα δελτία!

Σε ένα ζήτημα, στο οποίο δεν χωρούσαν λόγια και υποσχέσεις,
αλλά η πολιτειακή πλευρά έπρεπε άμεσα να υλοποιήσει την υπόσχεσή της για συμπαράσταση στην προσπάθεια του Τομ Παπαδόπουλου στην ΠΑΕ Ηρακλής, αποδείχθηκε ξεκάθαρα η αδιαφορία και ο εμπαιγμός από τη συγκεκριμένη πλευρά. Τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών του Ημίθεου δεν εκδίδονται ούτε ενόψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, καθώς οι επαφές με το αρμόδιο για την Κοινωνική Ασφάλιση υπουργείο δεν κατέληξαν θετικά και η ασφαλιστική ενημερότητα δεν εκδόθηκε…

“Δεν ξέρουμε ποιες είναι οι δεσμεύσεις, που έχετε λάβει από άλλα υπουργεία, αλλά εμείς χωρίς ρύθμιση δεν μπορούμε να εκδώσουμε ασφαλιστική ενημερότητα και αυτήν την περίοδο δεν μπορείτε να μπείτε σε ρύθμιση”, ήταν η απάντηση, που έλαβε ο επίσημος Ηρακλής.

Πλέον, ο Μανουέλ Ρόκα υπολογίζει και πάλι χωρίς τις μεταγραφές της ομάδας και ο μεγαλομέτοχος, ερχόμενος στην Ελλάδα θα επιδιώξει την άμεση επίλυση του θέματος…
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ζάκυνθος: Ευτυχώς εκκένωσαν το ξενοδοχείο...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]