[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δήμος Θεσσαλονίκης: Εργαστήριο φωτοανάγνωσης για παιδιά δημοτικούΕργαστήριo φωτοανάγνωσης για παιδιά Α΄ και Β΄ δημοτικού πρόκειται να λειτουργήσει στην Κεντρική Παιδική Βιβλιοθήκη
του δήμου Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 27, τηλ. 2313318572).

 Η φωτοανάγνωση είναι μία μέθοδος βελτίωσης της μνήμης και της ταχύτητας ανάγνωσης. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι και τις διάφορες δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα την κατασκευή αράχνης, την  ταχεία ανάγνωση κλπ. μαθαίνουν να διαβάζουν και να θυμούνται για περισσότερο καιρό τις νέες πληροφορίες.

Υπεύθυνη του εργαστηρίου είναι η  ψυχολόγος Βασιλική Γιαννακοπούλου .

Απευθύνεται σε παιδιά Α΄ και Β΄ δημοτικού ( αυστηρά μέχρι 10 άτομα).

Στην πρώτη συνάντηση που θα γίνει την Τρίτη 29  Ιανουαρίου  2019 κρίνεται απαραίτητη η παρουσία του γονέα – κηδεμόνα . Οι υπόλοιπες συναντήσεις θα γίνονται  κάθε Τρίτη (5/2, 12/2, 19/2 26/2, 5/3, 12/3 και 19/3/2018) ώρα 6.00μ.μ. – 7.30 μ.μ.


Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από 21/01/2019 έως 28/01/2019 ΜΟΝΟ με τη φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου    κηδεμόνα στη βιβλιοθήκη . Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Ωράριο λειτουργίας Βιβλιοθήκης:

Δευτέρα – Παρασκευή: 8.00 π.μ – 8.30 μ.μ

#δήμος Θεσσαλονίκης #εργαστήριο φωτοανάγνωσης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ζάκυνθος: Ευτυχώς εκκένωσαν το ξενοδοχείο...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]