[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χορωδιακή συνάντηση στο δήμο Νεάπολης - Συκεών

Δεκάδες χορωδίες παίρνουν μέρος από αύριο 18 έως τις 20 Ιανουαρίου στην 24η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών του δήμου Νεάπολης - Συκεών.


«Δεκάδες χορωδίες και εκατοντάδες μαγικές φωνές παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, και ανθρώπων δημιουργικών από ολόκληρη την Ελλάδα, θα ενωθούν για ακόμα μία χρονιά στο δήμο Νεάπολης-Συκεών για να αναδείξουν την ξεχωριστή φιλοσοφία της χορωδιακής μουσικής», σημειώνει η ανακοίνωση του δήμου.

Η εφετινή 24η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών είναι αφιερωμένη στην πλούσια ελληνική παράδοση, που, όπως τονίζουν οι διοργανωτές «απεικονίζοντας εύγλωττα και ανάγλυφα την ιδιαιτερότητα, την ποιότητα και την ιδιοσυστασία του λαού μας, εξακολουθεί και σήμερα να αρδεύει τον πολιτιστικό μας χώρο και να προσθέτει στοιχεία από τις εθνικές μας ρίζες, βοηθώντας μας, σήμερα περισσότερο από ποτέ, να ξαναβρούμε τη θέση που μας αρμόζει στο παγκόσμιο πολιτιστικό γίγνεσθαι».

Η εκδήλωση έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, πραγματοποιείται στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών, στις 6.30 μ.μ.


Η φωτογραφία είναι από το αρχείο.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ζάκυνθος: Ευτυχώς εκκένωσαν το ξενοδοχείο...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]