Μαζί θα κατέβουν, στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, Λάζαρος Κυρίζογλου και Γιώργος Καζαντζίδης και οι παρατάξεις τους, Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης «Δημοτική Συνεργασία» και «Όραμα για το Μέλλον».


Η ανακοίνωση της συμφωνίας έγινε σήμερα, όταν και πραγματοποιήθηκε συνάντηση του επικεφαλής της παράταξης "Όραμα για το Μέλλον" Γιώργου Καζαντζίδη, πρώην αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου, με το δήμαρχο Αμπελοκήπων και πρόεδρο της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, ο οποίος θα είναι, εκ νέου, υποψήφιος δήμαρχος.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, "οι κ.κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και Γιώργος Καζαντζίδης συμφώνησαν ότι μόνο με διάλογο, συνεργασία, ενότητα και κοινούς αγώνες, στη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και την αυτοδιοίκηση, μπορούν να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα του τόπου και οι προκλήσεις του μέλλοντος". 

Σε κοινή γραπτή δήλωσή τους αναφέρουν: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα κοινό πρόγραμμα δράσης με ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ του τόπου μας. Για μια αυτοδιοίκηση αδέσμευτη και ανεξάρτητη. Χωρίς ανούσιες κομματικές περιχαρακώσεις. Καλούμε όλους τους πολίτες σε μία κοινή προσπάθεια και συμπόρευση, όλες και όλους, για ένα δήμο ισχυρό, δυναμικό, αποτελεσματικό. Για ένα δήμο αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και προόδου».