[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Όρους θέτει στην ΕΠΟ η επιτροπή των διαιτητών

Αύριο Παρασκευή είναι η κρίσιμη μέρα για την άρση της αποχής των διαιτητών της Super League μετά την άνανδρη επίθεση στον Θανάση Τζήλο.

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Η τετραμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους Παπαπέτρου, Παπαδόπουλο, Κωσταρά και Δημητριάδη, θα θα συναντηθεί με την ΕΠΟ και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτη την στιγμή θα θεσει ως όρο για την επιστροφή στη δράση να τιμωρούνται αυστηρά όσοι παράγοντες προχωρούν σε δυσφημιστικές δηλώσεις εναντίον τους. Η επιτροπή θα παρουσιάσει σε φάκελο αναρίθμητα παραδείγματα από τοποθετήσεις στελεχών ομάδων εναντίον διαιτητών, που έμειναν ατιμώρητες παρότι υπάρχει το νομικό πλαίσιο για να τους επιβληθούν ποινές. Αμέσως μετα η επιτροπή θα ενημερώσει τους συναδέλφους της για το αποτέλεσμα της συνάντησης και εν συνεχεία θα ψηφίσουν ηλεκτρονικά αν θα συνεχίσουν την αποχή ή όχι.
Υπάρχει εκτίμηση και σχεδόν βεβαιότητα πως τα παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, θα διεξαχθούν κανονικά.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]