Στελέχη της Πρωτοβουλίας του Γιάννη Μπουτάρη αναλαμβάνουν… πρωτοβουλία για να προχωρήσουν κίνηση και να διεκδικήσουν το δήμο Θεσσαλονίκης, μετά την παραίτηση της Καλυψώς Γούλα!



Η κίνηση έγινε, επισήμως, γνωστή όταν στελέχη της Πρωτοβουλίας ανακοίνωσαν πως, αύριο, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου. Πρόκειται για τους αντιδημάρχους Πολιτισμού 'Ελλη Χρυσίδου, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Πέτρο Λεκάκη, Αθλητισμού και Παιδείας Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη, τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για την Καθαριότητα Λάζαρο Ζαχαριάδη και την πρόεδρο της ΚΕΔΗΘ, Μαρία Πασχαλίδου.


Η συνέντευξη Τύπου θα έχει θέμα “Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 – Δήμος Θεσσαλονίκης” και θα δοθεί αύριο Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019, στις 14:00, στον Πολυχώρο Πολιτισμού & Αθλητισμού “WE” στη Λεωφόρο 3ης Σεπτεμβρίου 3.


Όλα δείχνουν πως πρόκειται για μια κίνηση στην Πρωτοβουλία, που κινείται στο χώρο της κεντροαριστεράς, καθώς ως τώρα το Κίνημα Αλλαγής δεν έχει δώσει “χρίσμα”, ενώ το σύστημα της απλής αναλογικής αφήνει… όλα τα λουλούδια να ανθίσουν. Όσο για τον, ως πρόσφατα, ηγέτη της Πρωτοβουλίας, απερχόμενο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, είναι γνωστή η πρόσφατη ρήση του “αφήστε τα γίδια ελεύθερα”…