[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συστάσεις Καρυπίδη για τη νέα χρονιά

Με την παρουσία του προέδρου Θοδωρή Καρυπίδη και ομιλία προς αυτούς ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις τους για το έτος που φεύγει, οι παίκτες του Αρη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στους παίκτες πριν την προπόνηση, κι έδωσε το στίγμα των απαιτήσεων του από τους ποδοσφαιριστές. Μεταξύ άλλων ο Βεροιώτης παράγοντας είπε:
«Είναι δική μας ευθύνη που η ομάδα δεν έκλεισε θετικά το 2018. Ο κόσμος έχει δίκιο να είναι δυσαρεστημένος και να διαμαρτύρεται. Δική μας ευθύνη είναι να γυρίσουμε την κατάσταση με τον ερχομό του νέου χρόνου», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Περιμένω απο όλους μεγαλύτερη προσπάθεια και υπευθυνότητα το 2019. Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να αντέξει στην πίεση και στις ευθύνες να μου το πει τώρα. Θα βρούμε τρόπο να λύσουμε τη συνεργασία μας. Καλή χρονιά με υγεία να έχετε...».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]