[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συνεχείς διακοπές ρεύματος στη Θεσσαλονίκη
Συνεχείς διακοπές της ηλεκτροδότησης σημειώνονται, από τα ξημερώματα, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.


Η ηλεκτροδότηση διακόπτεται, κατά χρονικά διαστήαμτα 15 λεπτών ως μισής ώρας και επανέρχεται, με αποτέλεσμα ηλεκτρικές συσκευές και καυστήρες φυσικού αερίου να έχουν... τρελαθεί. Το ίδιο συμβαίνει και με τους συναγερμούς των οικιών, οι οποίοι ενεργοποιούνται με το που διακόπτεται η ηλεκτροδότηση και σιγούν όταν επανέρχεται το ηλεκτρικό ρεύμα.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν νοικοκυριά και καταστήματα, καθώς οι περισσότεροι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν  να κάνουν καφέ στο... μπρίκι με το καμινέτο, ενώ στα καταστήματα, την ώρα της διακοπής αλλά και αρκετά λεπτά μετά δεν λειτουργούν τα ΑΤΜ και οι καταναλωτές είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν τοις μετρητοίς. Επίσης, αρκετές συναλλαγές, ενώ είχαν εκτελεσθεί, έπρεπε, στη συνέχεια, να ακυρωθούν, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα κομφούζιο.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]