Η παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα
έκοψε την πατροπαράδοτη Βασιλόπιτα, χθες, 27/1/2019, στη Β’ δημοτική κοινότητα της Θεσσαλονίκης, σε καφέ – αναψυκτήριο επί της οδού Αγίων Πάντων στην περιοχή της Ξηροκρήνης.

Η επιλογή του σημείου της εκδήλωσης θέλει να στείλει το μήνυμα ότι πρέπει να μπει οριστικό τέλος στη διαχρονική υποβάθμιση των ξεχασμένων περιοχών του δήμου Θεσσαλονίκης. Η συμβολική παρουσία σύσσωμης της παράταξης εκεί εγκαινιάζει μία συστηματική προσπάθεια ανάδειξης των ιδιαίτερων προβλημάτων τους.

Λίγες μόλις ημέρες πριν, με αυτοψία της παράταξης σε γειτονιές της Β’ Δημοτικής Κοινότητας αναδείχθηκαν πολλά επιμέρους ζητήματα και θα ακολουθήσει η παρουσίαση συγκεκριμένων προτάσεων για την αντιμετώπισή τους. Η επιλογή αυτή εντάσσεται στον σχεδιασμό της παράταξης να επαναφέρει στο προσκήνιο ολόκληρες περιοχές με πολύ σημαντικά προβλήματα.

«Θα δώσουμε βαρύτητα στις γειτονιές που πονάνε, που υποφέρουν και που νιώθουν εγκαταλελειμμένες. Έχει έναν ουσιαστικό συμβολισμό το γεγονός ότι κόβουμε εδώ την πίτα» δήλωσε ο κ. Ζέρβας.

Στην εκδήλωση έδωσαν «το παρών» κάτοικοι της περιοχής και όλα τα μέλη της παράταξης με φίλους, στελέχη και υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους… «Η προεκλογική περίοδος είναι ευκαιρία να τεθούν στο επίκεντρο τα πραγματικά προβλήματα όλης της πόλης. Θα πάμε σε κάθε γειτονιά, θα μιλήσουμε με όλους τους κατοίκους, θα ακούσουμε και θα καταγράψουμε τα προβλήματα ώστε να προκύψουν οι λύσεις. Για εμάς αυτό είναι το νόημα της Αυτοδιοίκησης» τόνισε ο κ. Ζέρβας κλείνοντας τον χαιρετισμό του.

#Ζέρβας #κοπή βασιλόπιτας