Την "δολοφονική επίθεση" στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη, όπως την χαρακτήρισε η ίδια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καταδικάζει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Με τέσσερις αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ επιτέθηκαν άγνωστοι στο σπίτι της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη, στα Γιαννιτσά και η ένταση στο πολιτικό σκηνικό “χτυπάει κόκκινο
Τζάκρη: “Με τα παιδιά της στο σπίτι όταν έπεφταν οι μολότοφ”!
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός καταδίκασε την επίθεση και κάλεσε την Νέα Δημοκρατία να… πράξει το ίδιο, κάτι που τελικά αργότερα συνέβη.

Πιο συγκεκριμένα, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την επίθεση στο σπίτι της βουλευτή κ. Τζάκρη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση στο σπίτι της βουλευτή κ. Τζάκρη. Αυτές οι πρακτικές τις οποίες κάποιοι υπέθαλψαν στο παρελθόν σπάζοντας ο ίδιοι “το αυγό του φιδιού”, δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική Ελλάδα.

Αναμένουμε από την αστυνομία να συλλάβει άμεσα τους δράστες».

Η δεύτερη πρόταση της ανακοίνωσης αποτελεί ευθεία επίθεση προς τον πρωθυπουργό, αφού και ο ίδιος χρησιμοποίησε την ίδια φράση (σ.σ. “το αυγό του φιδιού έχει σπάσει”) στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Έρευνες για τους δράστες της επίθεσης στο σπίτι της Θεοδ. Τζάκρη
“Τρέχουν” οι έρευνες του τμήματος ασφαλείας Πέλλας για τον εντοπισμό των δραστών που νωρίτερα απόψε (σ.σ. Πέμπτη 23.01.2019) επιτέθηκαν με 4 μολότοφ στην οικία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας, Θεοδώρας Τζάκρη, στα Γιαννιτσά.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ και αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, φθάνοντας στο σημείο, επρόκειτο για 4 αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ που εκσφενδονίστηκαν στην πίσω πλευρά του σπιτιού-«στόχου», προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συγκεντρώνουν μαρτυρίες περιοίκων που ενδεχομένως αντιλήφθηκαν τους δράστες, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.
  
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ