[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δωρεά Ιβάν Σαββίδη στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ!

Σημαντική βοήθεια πρόσφερε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης στην ΩΡΛ Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ύψους 250.000 ευρώ, για την αγορά μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, που παραγγέλθηκαν και μέσα στην εβδομάδα θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΑΧΕΠΑ, ιατρός κ. Τάσος Σπανός επιβεβαίωσε την είδηση στην SFINA.GR ενώ πληροφορηθήκαμε ότι ο διευθυντής της Κλινικής, Ωριλάς κ. Κων/νίδης ήταν αυτός που έκλεισε το ραντεβού με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και του ζήτησε να βοηθήσει οικονομικά γιατί η Κλινική δεν είχε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία αποκτά πλέον και θα μπορούν οι ασθενείς να ξεπερνούν σημαντικά προβλήματα.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις, ενώ το συνολικό ποσό για αγορά μηχανημάτων και ανακαίνιση όλης της πτέρυγας (και για κατασκευαστικά θέματα), που θα δωρίσει ο Ιβάν Σαββίδης θα ξεπεράσει τις 400.000 ευρώ!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]