Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, επί σειράν ετών αντιδήμαρχος της διοίκησης Μπουτάρη και, νυν, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, θα υπερψηφίσει την υποψηφιότητα του Σίμου Μπενσασσών για τη θέση του προέδρου
του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ζέρβας χαρακτηρίζει "λυπηρό" επτά μήνες πριν τη λήξη της θητείας της διοίκησης Μπουτάρη να απαιτούνται δημαιρεσίες, αλλά παρόλα αυτά ανακοινώνει τη στήριξή του στον εκλεκτό του νυν δημάρχου, Σίμο Μπενσασσών, δικαιολογώντας το ως εξής:

«Θα δώσω θετική ψήφο στον προτεινόμενο υποψήφιο Σίμο Μπενσασσών τον οποίο έχω την τιμή να γνωρίζω προσωπικά από χρόνια. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με εξαιρετικό ήθος, συνέπεια αρχών και μακρά επιτυχημένη επαγγελματική εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου».

Δεν παραλείπει να προσθέσει ότι στο πρόσωπό του κ. Μπενσασσών η πόλη τιμά την εβραϊκή κοινότητά της, καθώς αναμένεται να είναι ο πρώτος Εβραίος στη θέση ευθύνης του προέδρου δημοτικού συμβουλίου.