[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σκληρή απάντηση του ΑΣ ΠΑΟΚ στην ΟΧΕ

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση απάντηση κατά της ΟΧΕ για την απόφαση της τοποθεσίας διεξαγωγής του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος.Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Με μεγάλη έκπληξη, παρακολουθήσαμε τη σπουδή της Ομοσπονδίας του χάντμπολ, της ΟΧΕ να βγει και να σχολιάσει άρθρο ρεπορταζιακού χαρακτήρα και όχι επίσημη ανακοίνωση ή δελτίο τύπου του ΠΑΟΚ, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας.

Όσον αφορά την «ταμπακιέρα», ουδείς λόγος γίνεται για την κακή τακτική της Ομοσπονδίας να απαξιώνει, να καταργεί και να απαλείφει την ουδετερότητα, που είναι το βασικό χαρακτηριστικό ενός τελικού Κυπέλλου.

Αν αυτή η τακτική ακολουθήθηκε τα προηγούμενα χρόνια και μέσα από αυτήν αναδείχθηκαν τρωτά σημεία της διοργάνωσης του τελικού, δε σημαίνει ότι αυτό πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Από εκεί και πέρα, περιμένουμε το αμέσως ακριβώς επόμενο βήμα της Ομοσπονδίας, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα είναι η διανομή των εισιτηρίων του τελικού.

Δυστυχώς, όταν τις αποφάσεις των υπερκείμενων αρχών οδηγούν «μικροπολιτικά» κίνητρα, τέτοιες αποφάσεις θα λαμβάνονται.
Θεωρώντας ότι το καλύτερο που έχει να κάνει η Ομοσπονδία είναι να σιωπήσει, εμείς προετοιμαζόμαστε για την κατάκτηση του τροπαίου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]