[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στη βασιλόπιτα του Ε Κοινοτικού Συμβουλίου ο ΒούγιαςΤις επισκέψεις του στις Δημοτικές Κοινότητες συνεχίζει ο επικεφαλής της ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης, υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Βούγιας.


Συνοδευόμενος από τον Νίκο Νυφούδη και άλλους υποψήφιους της παράταξης, επισκέφθηκε χθες το Συμβούλιο της Ε' Δημοτικής κοινότητας, στην όμορφη βίλλα Μορντώχ όπου στεγάζεται.

Η συνάντηση ήταν εθιμοτυπική και η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα της περιοχής και στις προτεραιότητες του Συμβουλίου της κοινότητας, όπως παρουσιάστηκαν από την πρόεδρό του, κα Αργυρώ Κουράκη. Από την πλευρά του ο κ. Βούγιας τόνισε την ανάγκη εκχώρησης περισσότερων αρμοδιοτήτων στις δημοτικές κοινότητες ώστε να ενισχυθεί η αυτονομία τους και η δυνατότητα παρέμβασής τους προς όφελος των κατοίκων της περιοχής.

Στο τέλος της συνεδρίασης που ήταν η πρώτη της χρονιάς, έγινε και η κοπή της βασιλόπιτας του συμβουλίου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]