[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Διακόπτονται προσωρινά σιδηροδρομικά δρομολόγιαΤα δρομολόγια των τρένων στο τμήμα Λιανοκλάδι - Παλαιοφάρσαλος έχουν διακοπεί από σήμερα  έως και τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου λόγω εργασιών στο συγκεκριμένο τμήμα.

Από τις 04:00 σήμερα έχει αποκοπεί η γραμμή μεταξύ των σταθμών Αγγειών και Θερμών, σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε εκδόσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, μετά τη διέλευση των δρομολογίων 600 & 601. Η αποκοπή - σύμφωνα με τις οδηγίες του διαχειριστή υποδομής (ΟΣΕ) και του υπεύθυνου έργου (ΕΡΓΟΣΕ) στόχο έχει την ολοκλήρωση των έργων υποδομής στο τμήμα αυτό.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ η γραμμή θα δοθεί ξανά σε κυκλοφορία τη Δευτέρα, 28.01.2019 στις 23:59.
Κατά συνέπεια τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. μεταξύ Αθηνών - Θεσσαλονίκης - Αθηνών και Αθηνών - Παλαιοφαρσάλου - Αθηνών, στο τμήμα Λιανοκλάδι- Παλαιοφάρσαλος θα εκτελούνται με λεωφορεία.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]