[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ο Δανέλλης δίνει ψήφο εμπιστοσύνης

Στο «τελεσίγραφο» του Σταύρου Θεοδωράκη προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη στάση του ως προς την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση απάντησε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απάντηση του βουλευτή ήταν ότι εμμένει στη θέση του και θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα. Με αυτό τον τρόπο, ο ίδιος αναμένεται να αποτελέσει τον 151ο βουλευτή που θα στηρίξει την κυβέρνηση στην κρίσιμη ψηφοφορία της Τετάρτης, δίνοντας «παράταση ζωής» στον πρωθυπουργό.

Όπως είχε ξεκαθαρίσει ο επικεφαλής του Ποταμιού σε συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον βουλευτή, τίθεται ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, με το Ποτάμι να μην στηρίζει την κυβέρνηση παρά το γεγονός ότι έχει διαμηνυθεί πως θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μετά από τις εξελίξεις αυτές, ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ανακοινώσει αύριο στη Βουλή την διαγραφή του βουλευτή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]