[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σοκ πήγαν να κάνουν εκταφή…αλλά βρήκαν άλλο νεκρόΚαταγγελίες για τον δήμο Σερρών κάνουν δημότες που πήγαν να κάνουν εκταφή στον νεκρό τους αλλά βρήκαν στο τάφο άλλο νεκρό.

Η εκταφή ,σύμφωνα με όσα δηλώνουν είχε γίνει από ανθρώπους του Δήμου πριν 15 ημέρες χωρίς να τους ενημερώσουν ενώ οι ίδιοι είχαν προθυμοποιηθεί να την κάνουν ακόμη από τον Δεκέμβριο.
Οι ίδιοι δηλώνουν ότι είχαν τακτοποιήσει τα οικονομικά και είχαν κλείσει ραντεβού για τέλη Ιανουαρίου αλλά αυτό που αντίκρισαν δεν έχει προηγούμενο.

Σύμφωνα με το epiloges.tv  βρήκαν τον τάφο του δικού τους ανθρώπου  με άλλο νεκρό και τα οστά του νεκρού σε πλαστικές σακούλες απορριμάτων σε μια άκρη. Οι συγγενείς είναι αγανακτισμένοι γιατί δεν τους άφησαν να είναι παρών στην εκταφή και να τιμήσουν τον άνθρωπό τους ενώ όπως καταγγέλλουν έλειπαν και τα μάρμαρα του τάφου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]