[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ψωμιάδης: Σε λίγο θα κλέψουν και τον... Λευκό Πύργο!


Την κλοπή 3,5 τόνων χαλκού από τη νέα παραλία Θεσσαλονίκης,  σχολίασε με δηκτικό τρόπο ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό "Δύναμη Πολιτών", Παναγιώτης Ψωμιάδης:


"Κάνω έκκληση στη δημοτική αρχή μέχρι την αποχώρηση της να φροντίσει, τουλάχιστον, να παραδώσει την πόλη με τον Λευκό Πύργο στην θέση του. Γιατί είναι ικανοί να μας τον αρπάξουν κι αυτόν και να μην το πάρει κανείς από αυτούς είδηση", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ψωμιάδης υπογραμμίζει πως η κλοπή 3,5 τόνων χαλκού από το “Πάρκο Του Νερού” στη Νέα Παραλία "φέρνει για πολλοστή φορά στην επιφάνεια την συνολική εγκατάλειψη, περιφρόνηση και αδιαφορία της απερχόμενης δημοτικής αρχής απέναντι στα περιουσιακά στοιχεία της πόλης και τους δημότες της".

Επίσης εκδηλώνει την ανησυχία του για το γνωστό θέμα των αρχαίων μνημείων που περιλήφθηκαν στο Υπερταμείο:

"Θα ήθελα να ενώσω και την προσωπική μου ανησυχία και αγωνία με την αντίστοιχη αγωνία και ανησυχία χιλιάδων θεσσαλονικέων και Μακεδόνων, σχετικά με τα όσα ακούγονται για παραχώρηση του εμβληματικότερου μνημείου της πόλης μας, του Λευκού Πύργου, στους δανειστές και να ρωτήσω: Τόσο πολύ πια θέλουν αυτή η πόλη να πέσει σε ξένα χέρια και μάλιστα σκοπιανά; Γι’ αυτό δεν παίρνουν θέση και σ’ αυτό το κρίσιμο θέμα και επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή", αναρωτιέται;

Και υπόσχεται πως "τέτοια φαινόμενα εγκατάλειψης και παρακμής στην πόλη με διοίκηση Παναγιώτη Ψωμιάδη, απλά δεν θα υπάρξουν".

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]