Κακή εμφάνιση για τον Άρη στη Λιβαδειά κόντρα στην τοπική ομάδα και γκρίνια, μετά το παιχνίδι, από την εξέδρα, που εν χορώ έβριζε την ΠΑΕ, καθώς οι Θεσσαλονικείς έφυγαν χωρίς βαθμό μετά το 1-0 του Λεβαδειακού.


Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να κάνουν καλούτσικη εμφάνιση στο α μέρος όταν και προηγήθηκαν με 1-0 και τους φιλοξενούμενους να μη δείχνουν το παραμικρό -πέρα από ένα σουτ του Ντιγκινί στην αρχή του αγώνα. Στο β μέρος ο Λεβαδειακός υποχώρησε, έδωσε γήπεδο αλλά ο Άρης είχε μόνο μια φλύαρη κατοχή που του απέφερε οκτώ κόρνερ με μόνον μία αξιόλογη φάση σε μακρινό σουτ του Λάρσον.

Ήταν φυσικό, μετά από το άσχημο αποτέλεσμα, να αρχίσει η γκρίνια. Από το 80 και μετά, οι ηρωικοί εκδρομείς φίλαθλοι του Άρη, που έκαναν χιλιόμετρα για την αγαπημένη τους ομάδα, έβριζαν εν χορώ την ΠΑΕ, που τη θεωρούν υπεύθυνη για τα άσχημα αποτελέσματα.

Στη μονομαχία Καραγεωργίου - Παντελίδη ο νέος προπονητής του Λεβαδειακού φάνηκε πιο έξυπνος.

Μαρκόφσκι και Βαλεριάνος αυτοί που ξεχώρισαν για τις δυο ομάδες.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Σέζου.

Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
Γκολ: 38' Μαρκόβσκι /-
Δοκάρια: - / -

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς) Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς) Τέταρτος: Κωνσταντίνος Κωτσάνης (Δράμας)
Κίτρινες: 33' Ανγκουά, 36' Κονέ / 73' Σιώπης
Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις
Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμούρης, Αντιλέχου, Ανγκουά, Ζησόπουλος, Κονέ, Ντιόγκο, Στανόγιεβιτς, Μαρκόβσκι, Νανγκίς (62' Σαβαντογκό), Γιακουμάκης (69' Μητρόπουλος)
Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Μπάσα, Ματίγια, Σιώπης, Κόρχουτ (46' Λάρσον), Γκαρσία (82' Μαρτίνες), Τόνσο (73' Διαμαντόπουλος), Ντιγκινί