Η Αλ Ιτιχάντ λοιπόν ανακοίνωσε τον Πρίγιοβιτς και το σήριαλ που απασχόλησε τον ΠΑΟΚ έφτασε στο τέλος του, καθώς πλέον ο Σέρβος δεν θα είναι μέρος της καθημερινότητας μας.

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Το κεφάλαιο έκλεισε και πλέον ήδη ο σύλλογος βρίσκεται στην αναζήτηση του διαδόχου του. Και στην παρούσα χρονική στιγμή, με δεδομένη την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί θα πρέπει να είναι καλύτερος του Σέρβου. Για πολλούς λόγους. 
Πρώτον για φανεί για μία ακόμη φορά, πώς ουδείς αναντικατάστατος.
Δεύτερον για να συνεχίσει η ομάδα να κερδίζει, άρα να παραμένει και η ηρεμία.
Τρίτον για να αποδείξει η διοίκηση πώς στόχευσε σωστά στην επιλογή της, άρα λειτουργεί επαγγελματικά και σε αυτό τον τομέα, και να κερδίσει στο δια ταύτα την έξωθεν καλή μαρτυρία.
Για να είναι όλα μέλι - γάλα, πρέπει η ομάδα να συνεχίζει να οδηγεί το πρωτάθλημα, γιατί με απλά λόγια ο ΠΑΟΚ δεν αντέχει να χάσει αυτό το πρωτάθλημα. Υπάρχει ικανότητα στον ΠΑΟΚ και αυτό έχει αποδειχθεί έως τώρα, οπότε το θέμα Πρίγιοβιτς, πιστεύω πώς δεν θα επηρεάσει την απόδοση της ομάδας σε μεγάλο βαθμό. Εννοώ η όλη ιστορία, η προσοχή που στράφηκε πάνω στον Σέρβο. Από την πλευρά του κόσμου υπάρχει σεβασμός προς του ποδοσφαιριστές και εμπιστοσύνη άρα η ομάδα θα συνεχίζει να λειτουργεί όπως πριν, έως ότου έρθει ο αντικαταστάτης του. 
Τονίζω όμως και πάλι, πώς για πολλούς λόγους, και όχι μόνο για αυτούς που ανέφερα, ο παίκτης που θα έρθει πρέπει να είναι καλύτερος του Πρίγιοβιτς.
ΣΣ1

Επειδή τα γραπτά μένουν: "Θα έφευγα από τον ΠΑΟΚ μόνο για ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα,τα πάντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος " είχε πεί ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς
ΣΣ2

Ευχαρίστησε τους πάντες αλλά όχι τον άνθρωπο που τον πλήρωσε αδρά και τον έβγαλε από την αφάνεια της Πολωνίας. Ούτε μια λέξη για τον Ιβάν Σαββίδη. Αυτό σαφώς και δεν τιμά τον Πριγιοβιτς ως προσωπικότητα.
Και κάτι ακόμη. Ο ΠΑΟΚ ως οντότητα δεν χρειάζεται κανέναν ποδοσφαιριστή για να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Το κάνει μόνος του ως ιδέα. Οι παίκτες, πληρώνονται ως επαγγελματίες, κάνουν την δουλειά τους και αποχωρούν για άλλες πολιτείες. Ο σύλλογος μένει και μαζί του και οι οπαδοί.

ΣΣ3

Τώρα μπορούμε να το πούμε. Ο λόγος που ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ομοσπονδιακός τεχνικός, είχε αρνηθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια, ήταν οι αγώνας που έδινε η σύζυγος του. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ήθελε να είναι συνεχώς δίπλα της και έτσι είχε αρνηθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του οποίου, προς τιμήν της, δεν είχε δημοσιοποιήσει το θέμα, σεβόμενη τον αγώνα του προπονητή του Παναθηναϊκού.

ΣΣ4

Το οτι καθυστερεί μια μεταγραφή δεν σημαίνει αυτόματα πως υπάρχει πρόβλημα.