[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Φυλακή για μετανάστες σπίτι στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Σε φυλακή για μετανάστες είχαν μετατρέψει σπίτι στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης οτκώ αλλοδαποί – μέλη κυκλώματος διακίνησης μεταναστών και τους ζητούσαν λύτρα για να τους αφήσουν ελεύθερους.Πρόκειται για οκτώ αλλοδαπούς ηλικίας από 19 ως 33 ετών, οι οποίοι έφεραν τους μετανάστες με τζιπ 4Χ4 (στη φωτογραφία, που δόθηκε από την αστυνομία) και τους κλείδωσαν στο σπίτι. Μάλιστα, στο τζιπ είχαν προσαρμόσει φάρο (όπως αυτόν των οχημάτων της αστυνομίας) και μεγαφωνική εγκατάσταση.


Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης είχαν την πληροφορία ότι, πριν έξι μέρες, το συγκεκριμένο σπίτι είχε μετατραπεί σε φυλακή κι οργάνωσαν επιχείρηση όπου, σήμερα, απελευθέρωσαν συνολικά πέντε μεατνάστες, οι οποίοι κρατούνταν παρά τη θέλησή τους.


Εναντίον των οκτώ αλλοδαπών – μελών του κυκλώματος σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά-προώθηση παράτυπων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και παροχή καταλύματος για απόκρυψη εκ κερδοσκοπίας πραττόμενη, συμμορία, αρπαγή και παράνομη κατακράτηση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]