[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Εν… χορδοίς και οργάνοις παρουσιάζει τους υποψηφίους της η Οικολογία - Αλληλεγγύη

Τους 20 πρώτους υποψήφιους/ες δημοτικούς συμβούλους της «Οικολογίας – Αλληλεγγύης» για τον Δήμο Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την Παρασκευή 18.1 ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μιχάλης Τρεμόπουλος.

«Η ζωντανή Θεσσαλονίκη είναι εδώ!», δηλώνει ο Μ. Τρεμόπουλος. «Οι υποψήφιοι της "Οικολογίας - Αλληλεγγύης" εκπροσωπούν διάφορους κοινωνικούς, επιστημονικούς, εργασιακούς κλπ χώρους, σε μια επιλεγμένη μίξη και ισορροπία μεταξύ φύλων, ηλικιών, καταγωγής, θρησκείας, ένταξης και προσανατολισμού. Ξεκινάμε έναν ωραίο αγώνα, μακριά από ιδιοτελή συμφέροντα και σκοπιμότητες της κεντρικής πολιτικής σκηνής, με συνέπεια στις αρχές, τις αξίες της κοινωνίας των ενεργών πολιτών και στόχο να πρασινίσουμε την πόλη και να υπερασπιστούμε το συλλογικό συμφέρον».

Η παρουσίαση των υποψηφίων θα γίνει την Παρασκευή 18.1.2019, στις 9 μμ, στο κέντρο Βεντέτα live stage (Εθν. Αμύνης 3) και θα συνδυαστεί με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ιστορικής αυτοδιοικητικής κίνησης, που έχει τις ρίζες της στο 1990.

Την παρουσίαση θα ακολουθήσει τραγούδι και μουσική από τους γνωστούς καλλιτέχνες της πόλης Χρήστο Μητρέντζη, Ανδρέα Καρακότα και Έλσα Μουρατίδου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]