Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την θανατηφόρα παράσυρση 50χρονου που σημειώθηκε χθες στην Θέρμη.

Μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης έχουν συγκεντρωθεί στο προαύλειο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης.Αναμένεται να προχωρήσουν και σε κλείσιμο, δρόμων.

Μάλιστα, όταν στο σημείο βρέθηκε ο δήμαρχος Θέρμης, Δ. Παπαδόπουλος, για να κάνει δηλώσεις σε τηλεοπτικά κανάλια, υπήρξε έντονος διάλογος με τους πολίτες, οι οποίοι θεωρούν ότι ο δήμος, από την πλευρά του, δεν έχει κάνει το παραμικρό για να τους προστατέψει στο σημείο εκείνο. Όπως έλεγαν, δεν έχουν διαμορφωθεί πεζοδρόμια, ενώ θα έπρεπε να τοποθετηθούν στο δρόμο ελαστικά εμπόδια, για να μην μπορούν οι οδηγοί να αναπτύσσουν ταχύτητα, κάτι που ευθύνεται για το τροχαίο με θύμα τον 50χρονο.

Επίσης, στις 09:00, πολίτες θα πραγματοποιήσουν κινητοποίηση στο Αποκεντρωμένο Τμήμα ΑΣΕΠ Θεσσαλονίκης, στο κτίριο, "Zeda", στην Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής με αίτημα την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων διαγωνισμού.