[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σε καναδέζικα χέρια 3,5 εκ. μετοχές της Eurobank


H θυγατρική εταιρεία της Fairfax, «Odyssey Reinsurance Company», αγόρασε τις ακόλουθες μετοχές της Eurobank:


Στις 28 Δεκεμβρίου 2018 1.678.592 μετοχές, με τιμή της κάθε μετοχής 0,4909 € και στις 31 Δεκεμβρίου 2018 2.000.000 μετοχές με τιμή 0,5277 € την μία.


Την αλλαγή στην ιδιοκτησία των μετοχών ανακοίνωσε η Τράπεζα Eurobank Ergasias Ανώνυμη Εταιρεία (εφεξής «Eurobank») ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 για την κατάχρηση της αγοράς (Δημοσιοποίηση προνομιακών πληροφοριών), και κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε από τη Fairfax.


Η Fairfax Financial είναι μια εταιρία οικονομικής διαχείρησης με έδρα τις πόλεις Τορόντο και Οντάριο του Καναδά, με ειδίκευση στις ιδιοκτησίες, αλλά και τις ασφάλειες ζωής, καθώς και τις επενδύσεις . Στην εταιρία ανήκουν αρκετές θυγατρικές, όπως οι Odyssey Re, Northbridge Financial, Crum & Forster and Zenith Insurance Company.


Της Fairfax ηγείται ως CEO ο Prem Watsa, του οποίου οι επενδύσεις έχουν συγκριθεί με αυτές του περίφημου Warren Buffett. Γεννήθηκε το 1950,΄είναι Ινδοκαναδός δισεκατομμυριούχος, ιδρυτής της Fairfax Financial και έχει το προσωνύμιο “ο Καναδός Warren Buffett”.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]