Συντονισμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Συνολικά συνελήφθησαν 23 άτομα και βεβαιώθηκαν 7 πταισματικές παραβάσεις σε παράνομα εκδιδόμενα πρόσωπα.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τρία άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, σε επιχειρήσεις που έλαβαν χώρα τόσο στην ευρύτερη περιοχή του ΑΠΘ και της Πλατείας Αγίου Γεωργίου όσο και σε διάφορες άλλες περιοχές της πόλης, οκτώ άτομα για περιπτώσεις κλοπής και απόπειρας κλοπής και ένα άτομο για περίπτωση ληστείας.

Επίσης στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου λαθραίων καπνικών προιόντων, αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τέσσερις αλλοδαπούς οι οποίοι πουλούσαν λαθραία πακέτα τσιγάρα και αδασμολόγητες συσκευασίες καπνού.

Τέλος συνελήφθησαν τρία άτομα για παράβαση του Νόμου περί Ρύθμισης παιγνίων και βεβαιώθηκαν επτά πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.