[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Καραμπόλα πάνω από 10 αυτοκινήτων στην Περιφερειακή μεγάλο μποτιλιάρισμα


Περισσότερα από 10nοχήματα έχουν συγκρουστεί στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς τα δυτικά λίγο μετά το τούνελ της Τούμπας.

Διαδοχικές συγκρούσεις οχημάτων σημειώθηκαν σήμερα το πρωί  με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στη διεξαγωγή της κυκλοφορίας αυτή την ώρα.

‘Ηταν λίγο μετά τις 06:00  όταν  φορτηγό έπεσε σε αυτοκίνητο στον Περιφερειακό με κατεύθυνση προς δυτικά αμέσως μετά το τούνελ.

Στη συνέχεια στο ίδιο σημείο και μέσα σε διάστημα δύο ωρών σημειώθηκαν διαδοχικές συγκρούσεις  οχημάτων.

Σύμφωνα με την αστυνομία μέχρι στιγμής έχει γίνει μια εκτροπή  και 6 συγκρούσεις οχημάτων.Αυτή την ώρα έχει κλείσει η Περιφερειακή στο ρεύμα προς δυτικά. Η τροχαία εκτρέπει τα οχήματα  από την είσοδο των οχημάτων από Μουδανιών και επίσης  εκτροπή γίνεται και στο Πανόραμα.

Η κυκλοφορία στο σημείο γίνεται με μεγάλη δυσκολία. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί .Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της τροχαίας που προσπαθούν να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία των οχημάτων.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]