[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χωρίς TV το Ηρακλής- Μπενφίκα, λόγω CEV

Μπορεί Ηρακλής και ΕΡΤ3 να συμφώνησαν σε όλα για την απευθείας τηλεοπτική κάλυψη της ρεβάνς με την Μπενφίκα, μπορεί το κανάλι να έβαλε στο πρόγραμμά του το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Μίκρας και να πρόλαβε να «παίξει» και trailer για τη μετάδοση, ωστόσο αυτή δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.
Ο λόγος έχει να κάνει με τον προγραμματισμό τηλεοπτικών μεταδόσεων για τη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης του Challenge Cup από πλευράς CEV, με την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του βόλεϊ να ενημερώνει ότι για το ζευγάρι Ηρακλή – Μπενφίκα είχε δώσει το «ΟΚ» μόνο για την πρώτη αναμέτρηση στη Λισαβόνα…
Κατόπιν αυτού του τυπικού κωλύματος, οι μόνοι που θα έχουν εικόνα της μεγάλης ευρωπαϊκής μάχης των «κυανολεύκων» θα είναι όσοι εξασφαλίσουν το «μαγικό χαρτάκι» για την εξέδρα της Μίκρας…
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]