[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χριστούγεννα με τη Thessaloniki Walking ToursΜετά από μια γεμάτη και δημιουργική χρονιά δραστηριοτήτων της  Thessaloniki Walking Tours, ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε όλοι μαζί με μια διαδρομή στη Συνοικία των Εξοχών,  με ελεύθερη συμμετοχή, που θα καταλήξει στο βιβλιοπωλείο Μυθιστορία με ένα Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ!

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, με φόντο το εορταστικό αστικό τοπίο περιηγούμαστε σε γειτονιές που αγαπάμε και μοιραζόμαστε συναρπαστικές ιστορίες από την πόλη.  Με οδηγούς την Εύη Καρκίτη και τον Τάσο Παπαδόπουλο ανασύρουμε μνήμες από την αλλοτινή Συνοικία των Εξοχών, άγνωστα γεγονότα από τη δεκαετία του ’60 και αφηγήσεις που αποκαλύπτουν την σύνθετη ταυτότητα της πόλης.

Ξεκινάμε στις 7.30 μμ από τη μικρή πλατεία έξω από τον Ναό της Αναλήψεως, στην περιοχή της Ανάληψης, για να καταλήξουμε στην αγαπημένη μας "Μυθιστορία" (Βαφοπούλου 20) όπου μας περιμένει καλό, άφθονο κρασί και οι εκπληκτικές μουσικές επιλογές του Στέργιου Μακκαβαίου.

Συμμετοχή: Ελεύθερη 
Πληροφορίες: info@thessalonikiwalkingtours.com

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]