[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΔΟΕ και Samsung μαζί ως το 2028

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και η Samsung, «γίγαντας» των κινητών τηλεφώνων και οικιακών συσκευών, επέκτειναν ως το 2028, δηλαδή ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες, τη συμφωνία της χορηγίας που δεσμεύει τις δύο οντότητες από τη διοργάνωση της Σεούλ, το 1988.
Η ανακοίνωση έγινε σήμερα, αλλά οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν, ακόμη και αν οι 13 κορυφαίοι χορηγοί (η Samsung είναι ένας από αυτούς) της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής εξασφαλίζουν συνολικά 493 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 435 εκατομμύρια ευρώ), σύμφωνα με τον ετήσιο προϋπολογισμό του διοικητικού σώματος του Ολυμπιακού Αθλητισμού.
Την επέκταση της χορηγικής συμφωνίας υπέγραψαν ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ και ο αντιπρόεδρος της Samsung Electronics, Λι Γιάε-Γιονγκ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]