Το πρώτο καφέ – μπαρ με προϊόντα και ροφήματα από κάνναβη στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός! Το The Canna Bar ανοίγει αύριο τις πόρτες του στα Άνω Λαδάδικα, στο κέντρο της πόλης και σας καλωσορίζει να δοκιμάσετε διαφορετικές γεύσεις για όλα τα γούστα και ροφήματα όπως δεν τα έχετε συνηθίσει.
Την ώρα που ανοίγει ο δρόμος για μεγάλες επενδύσεις στον τομέα βιομηχανικής κάνναβης, τα καταστήματα με προϊόντα από κάνναβη αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό. Έτσι, και ο όμιλος «Golden Greece Holdings», που δραστηριοποιείται στον κλάδο της κάνναβης αποφάσισε να ανοίξει μια νέα αλυσίδα καταστημάτων στην συμπρωτεύουσα. Μέλος αυτής της νέας αγοράς αποφάσισε να γίνει ο Διονύσης Σαρμαζανίδης, διευθυντής και μέτοχος εταιρείας της "Cannatec Greece", θυγατρικής του ομίλου "Golden Greece Holdings”.
kannavi2.jpg
«Διαθέτουμε χωράφια με κλωστική κάνναβη στην Βόρεια Ελλάδα και σε ένα μήνα από σήμερα κατασκευάζουμε μία μονάδα μεταποίησης κάνναβης στο Καλοχώρι μέσω της οποίας θα φτιάχνουμε προϊόντα με κάνναβη», αναφέρει ο κ. Σαρμαζανίδης στο thestival.gr.
kannavi1.jpg
m 2.jpg
Σε 10-15 μέρες από την πρώτη επιχείρηση «The Canna Bar» θα ανοίξει και δεύτερο κατάστημα, αυτή την φορά στα δυτικά της πόλης, στην πλατεία Αμπελοκήπων. Στόχος, όπως εξηγεί ο κ. Σαρμαζανίδης, είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2019  να έχουν ανοίξει 8 μαγαζιά με ροφήματα και προϊόντα από κάνναβη στη Θεσσαλονίκη.
Στα σχέδια είναι επίσης να ανοίξει ταβέρνα με προϊόντα κάνναβης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο οι υπεύθυνοι είναι προς αναζήτηση του χώρου. «Είναι στο business plan. Είμαστε στη διαδικασία αναζήτησης καταστήματος και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε», υπογραμμίζει ο κ. Σαρμαζανίδης.
kannavi4.jpg
Καφές, τσάι και …cocktail από κάνναβη
Καφέ, τσάι, μπύρα, αναψυκτικά και cocktail από κάνναβη μπορούν να δοκιμάσουν όσοι επισκεφτούν το The Canna bar στην οδό Ηρώδου Αττικού 2. Οι γεύσεις είναι διαφορετικές και σίγουρα πρόκειται για μία ξεχωριστή εμπειρία.
Οι επισκέπτες του Canna Bar μπορούν να συνοδεύσουν τον καφέ της επιλογής τους, με μπισκότα κάνναβης, τα οποία θα διαθέτει σε λίγο καιρό το κατάστημα. Για τους λάτρεις του καφέ, έχει επιλεχθεί ένα προϊόν, που περιλαμβάνει τις θεραπευτικές ιδιότητες των πρωτεϊνών των σπόρων κάνναβης (Cannabis Sativa). Ο καφές Cannabissimo coffee, είναι 100% φυσικός και νόμιμος, ενώ η περιεκτικότητα τετραϋδροκανναβινόλη (THC) είναι μέχρι 0,2% σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Αν επιλέξτε το τσάι θα εξερευνήσετε τα θεραπευτικά οφέλη της κάνναβης CBD κανναβιδιόλης με ευεργετική δράση, που θα σας χαρίσει ευεξία και χαλάρωση.
«Ο κόσμος μας ζητούσε αυτό το κατάστημα. Ο καφές έχει άλλη γεύση και κάποιοι το προτιμούν.  Σε ένα χρόνο από τώρα το 80% θα προτιμάει τσάι κάνναβης. Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος και να δοκιμάσει», τονίζει ο κ. Σαρμαζανίδης.
kannavi5.jpg
Για όσους είναι παραδοσιακοί στο κατάστημα θα βρουν και ροφήματα που δεν εμπεριέχουν κάνναβη.
70 προϊόντα από κάνναβη μέχρι το Μάρτιο
Όπως σημειώνει ο κ. Σαρμαζανίδης μέχρι το Μάρτιο θα έχουν δημιουργηθεί περίπου 70 προϊόντα ελληνικής παραγωγής μεταξύ άλλων, τροφίμων, κατασκευών και μερών για οχήματα, ενώ σε ένα χρόνο θα υπάρχει πλούσια γκάμα προϊόντων από κάνναβη.
kannavi3.jpg
m 1.jpg
Τα εγκαίνια του The Canna Bar θα πραγματοποιηθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο οπότε μην διστάσετε να συνδυάσετε την διασκέδασή σας και να δοκιμάστε κάτι εντελώς νέο για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς!
Info:
The Canna Bar
Ηρώδου Αττικού 2, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 55 26 88
www.thecannabar.gr