[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Νέοι βανδαλισμοί στην Νέα Παραλία Θεσσαλονικης εικόνες ντροπής


Νέοι βανδαλισμοί στη Νέα Παραλία .«Δεν πάει άλλο» λέει ο δήμος Θεσσαλονίκης. Επιστολή διαμαρτυρίας από τον δήμο Θεσσαλονίκης και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Θ. Παππά.
Με αφορμή τους συνεχείς βανδαλισμούς που παρατηρούνται στη Νέα Παραλία ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς, διευκρινίζει τα εξής:


«Μετά την ενημέρωση αλλά και τα δικαιολογημένα παράπονα από τo Σύλλογο ‘’Οι φίλοι της Νέας Παραλίας’’ θέλω να εκφράσω για μια ακόμη φορά και τη δική μου κραυγή διαμαρτυρίας γι’ αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο που συνεχίζεται και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε μεγάλη έξαρση.

Πρόκειται για μια ‘’εκστρατεία βανδαλισμών’’ που τείνει να ισοπεδώσει στο διάβα της τα πάντα, αμαυρώνοντας μνημεία, παραμορφώνοντας χώρους άθλησης, καταστρέφοντας τα καλλωπιστικά στοιχεία των πάρκων, αλλά και τη δημόσια περιουσία γενικότερα.

Η διοίκηση του Δήμου οφείλει να παρεμβαίνει αποκαθιστώντας τα όποια προβλήματα δημιουργούνται από τα συνθήματα, τα γκράφιτι και τους βανδαλισμούς, αλλά δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια όσον αφορά την πάταξη, καταστολή και τιμωρία όλων αυτών των παράνομων ενεργειών. Επιπλέον, προτίθεται να ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές προς την κατεύθυνση εντοπισμού των υπευθύνων με σκοπό να επαναφέρει την τάξη.

Καλούμε τη συντεταγμένη πολιτεία, τους φορείς, αλλά και τις ενώσεις των πολιτών, όσο είναι καιρός, να συστρατευτούν μαζί μας και να αντιδράσουν με κάθε μέσο, μαζικά και δραστικά, σε αυτό το αποτρόπαιο φαινόμενο που τείνει να μετατρέψει τη δημόσια περιουσία σε ένα περίεργο ‘’στίβο διακίνησης ιδεών’’ και τους χώρους που ανήκουν σε όλους μας σε μια άμορφη μάζα παράνομης έκφρασης ακραίων, ιδιόμορφων και αλλοπρόσαλλων συμπεριφορών.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν πάει άλλο»

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]