Παρακολουθώ έκπληκτος, αλλά όχι αιφνιδιασμένος, την πρωτοφανή επίθεση που δέχεται ο ΠΑΟΚ μετά το πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ της Λαμίας στο χέρι του Βιερίνια.

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Φυσικά δεν γίνεται καμία κουβέντα για την άδικη αποβολή του Κάνιας και την μη αποβολή του Μπαράλες της Λαμίας. Σύσσωμο το κατεστημένο εξαπολύουν μια πρωτοφανή επίθεση προσπαθώντας να πείσουν όλην την Ελλάδα ότι ο ΠΑΟΚ ευνοείται. Αμ, έλα που δεν είναι έτσι. Μια ματιά στις έως τώρα αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα αποδείξουν σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, πώς ο ΠΑΟΚ αδικείται περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα. Πάμε λοιπόν να ανοίξουμε αυτές τις σελίδες, στις οποίες είναι γραμμένες όλες οι εις βάρος του διαιτητικές αποφάσεις. Θυμίζω σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους:

1. Ακυρωθέν γκολ στη Νέα Σμύρνη

2.Πέναλτι που δεν του δίνεται στο Ηράκλειο.

3. Πέναλτι που δεν του δίνεται στο Περιστέρι.

4. Του δόθηκε πέναλτι που δεν είναι στην πρεμιέρα με την Τρίπολη, σε ενα παιχνίδι όπου ο Αστέρας έπρεπε να παίζει με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο.

5. Στην Λαμία δεν καταλογίζετε εις βάρος του καθαρό πέναλτι, αλλά αμέως μετά ακολουθούν όλα τα σφυρίγματα εις βάρος του.

Άδικη αποβολή του Κάνιας, λανθασμένη μη – αποβολή του Μπαράλες και όλα τα σφυρίγματα στη Λαμία. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή επειδή το αξίζει, επειδή είναι η καλύτερη ομάδα, και οχι επειδή ευνοείται. Αυτό το αντιλαμβάνονται, πιστεύω οι περισσότεροι. Ξεκάθαρο αυτο. Φυσικά στην χώρα όπου ζούμε και με την στρατευμένη και οργανωμένη επιθεση του αθηναϊκού κατεστημένου, στο τέλος η κοινή γνώμη μένει με την εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ αποτελεί τον μεγάλο ευνοημένο του πρωταθλήματος! Φυσικά και για τους εχθρούς του,

τα υπόλοιπα διαιτητικά λάθη δεν απασχολούν κανένα και οι επιτήδειοι προπαγανδιστές πουλούν ανοησίες κάνοντας καλά τη δουλειά τους.

Ναι, συμφωνούμε όλοι μας πώς είναι πέναλτι το χέρι του Βιερίνια που κακώς δεν δόθηκε στη Λαμία. Ξεκαθαρίζω πώς ο “Δικεφαλος” δεν έχει να απολογηθεί σε κανένα και για τίποτα. Και στην τελική δεν ντρέπονται όλοι εκεί που “βίασαν “ το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Εκείνοι δηλαδή που πήραν πρωτάθλημα και είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ. Με πέναλτι εκτός περιοχής στο μάτς με τον Παναθηναϊκό ( διαιτητής ο Παπαουτσελης) και με τα έκτροπα της Ριζούπολης. Αυτα τα ολίγα...

ΣΣ1

Δημιουργία εντυπώσεων και όχι η καταγραφή των γεγονότων. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία

ΣΣ2

Βιάζουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο από την μέρα της ίδρυσης τους. Ζήτησαν ποτέ συγγνώμη ή έκαναν fair play σε κάποια από τα χιλιάδες εγκλήματα τους; τι να πρωτοθυμηθεί κανείς..