[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αμανατίδης: «Μπαίνει και τυπικά ταφόπλακα στην καταστροφολογία περί συντάξεων»
«Μπαίνει και τυπικά, πλέον, η ταφόπλακα στην καταστροφολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τη μείωση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις. Και το πετύχαμε αυτό χάρη στους αγώνες που δώσαμε και τις προσπάθειες της κυβέρνησης, χωρίς
συμμάχους από την αντιπολίτευση» τόνισε σήμερα μιλώντας στην Βουλή ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης.

«Η χρεοκοπία του ασφαλιστικού συστήματος στην χώρα μας οφειλόταν σε μια σειρά από στρεβλώσεις και πολιτικές του παρελθόντος. Από το χρηματιστήριο, τα δομημένα ομόλογα, το κούρεμα PSI, την αύξηση της ανεργίας, τις μειώσεις μισθών, τις ευέλικτες μορφές εργασίας και την επιδοματική πολιτική που ακολούθησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, που δεν έφερναν εισφορές στο ασφαλιστικό σύστημα. Η αντιπολίτευση δεν μετείχε ούτε στο διάλογο που άνοιξε, πριν από δύο χρόνια, η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό» επεσήμανε και συνέχισε λέγοντας πως τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση, αντίθετα, φέρνουν πόρους στο ασφαλιστικό σύστημα.
«Υπάρχουν δύο είδη ασφαλιστικών συστημάτων το κεφαλαιοποιητικό και το διανεμητικό. Η ΝΔ είναι υπέρ του πρώτου τύπου Πινοσέτ» σημείωσε προσθέτοντας ότι το ασφαλιστικό σχετίζεται και με την ανάπτυξη και με τη λύση του προβλήματος της υπογεννητικότητας που όπως είπε «είναι βόμβα στα θεμέλια του ασφαλιστικού μας συστήματος».
«Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν ότι είναι ασφαλείς από την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση» κατέληξε.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]