Λόγω κακών καιρικών συνθηκών, η προγραμματισμένη για την Κυριακή 16/12 εκδήλωση "Στηρίζουμε...Τρέχοντας" στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου αναβάλλεται.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι η συλλογή λαδιών, μελιών και απορρυπαντικών πλυντηρίου, για τις άπορες οικογένειες που στηρίζει η Αρωγή Θεσσαλονίκης, και πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ομάδας, με στόχο τόσο την ευαισθητοποίηση του κοινού όσο και την έμπρακτη συμμετοχή του σε θέματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης.

Για τον λόγο αυτόν θα συλλέγονται λάδια, μέλια και απορρυπαντικά πλυντηρίου, για τις άπορες οικογένειες που στηρίζει η Αρωγή Θεσσαλονίκης, ως προαιρετικό αντίτιμο συμμετοχής.

Η Αρωγή Θεσσαλονίκης είναι μια ομάδα εθελοντών πολιτών, οι οποίοι δε δέχονται χρήματα ούτε φάρμακα, αλλά συγκεντρώνουν καθημερινά τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία προσφέρονται σε οικογένειες μονογονεϊκές, σε οικογένειες που και οι δυο γονείς είναι άνεργοι και γενικώς σε άτομα που η κρίση τα έφερε σε στάδιο οριακής επιβίωσης ακόμα και εξαθλίωσης.

Η νέα ημερομηνία της εκδήλωσης (με το νέο έτος) θα ανακοινωθεί από την Αρωγή Θεσσαλονίκης.
Το επόμενο ραντεβού με την αρωγή  δίνεται  την Παρασκευή 21/12 στο καθιερωμένο "Δέντρο της Αρωγής", που και φέτος θα στήσουμε με την βοήθεια σας, στην Τσιμισκή με Γούναρη (Ναυαρίνου).