Στις 29 Δεκεμβρίου συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την ημέρα που ο Μίχαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ έκανε σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ, στις γαλλικές Άλπεις.
Σήμερα (17/12), η βρετανική Daily Mail δημοσίευσε νέες πληροφορίες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γερμανός, ο οποίος στις 3 Ιανουαρίου θα συμπληρώσει τα 50 έτη. Σύμφωνα με αυτές, ο «Σούμι» δεν είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι και δεν κρατιέται στη ζωή από σωληνάκια.
Στο ίδιο άρθρο εκφράζεται η εκτίμηση ότι λαμβάνει εκτεταμένη ιατρική φροντίδα που κοστίζει περισσότερα από 50.000 λίρες την εβδομάδα, ενώ υπογραμμίζεται ότι ζει με την οικογένειά του στο κύριο μέρος του σπιτιού του και όχι σε ένα εξωτερικό κτίριο, το οποίο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε κατασκευαστεί ως μια ειδική ιατρική εγκατάσταση μετά τον τραυματισμό του, προκειμένου να αποτελεί κάτι σαν νοσοκομείο στο σπίτι.

Η Daily Mail επισημαίνει ότι οι σχετικές εργασίες είχαν αρχίσει πριν το ατύχημα του Σουμάχερ και πως το νέο σπίτι προοριζόταν να γίνει «βάση» για τον χήρο πατέρα του, όταν θα έμενε μαζί τους. Εφόσον οι πληροφορίες αυτές είναι αληθείς, ο Γερμανός θα γιορτάσει τα 50ά γενέθλιά του με την οικογένεια και τους πιο στενούς φίλους του. naftemporiki.gr