[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ρευματικά Νοσήματα και Νόσοι του Εντέρου: από την παιδική ηλικία στην ενήλικη ζωή


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες και ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλαδας-HELLESCC διοργανώνουν κοινή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ρευματικά Νοσήματα και Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσοι του Εντέρου: από την παιδική ηλικία στην ενήλικη ζωή».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες 10:00-14:00 στο Mediterranean Palace – Αίθουσα Ιφιγένεια (Σαλαμίνος 3 και Καρατάσου έναντι λιμένος Θεσσαλονίκης).

Ομιλητές στην εκδήλωση είναι η κ. Τραχανά Μαρία – Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής Ρευματολογιας, η κ. Πρατσίδου – Γκέρτση Πολυξένη – Επιστημονική Συνεργάτης Παιδιατρικού Ανοσολογικού Κέντρου Αναφοράς, η κ. Δημοπούλου Δέσποινα – Ακαδημαϊκή Υπότροφος Δ’ Παθολογικής Πανεπιστημιακής Κλινικής, ο κ. Ξυνιά Ιωάννης – Επίκουρος Καθηγητής Παιδιατρικής/Παιδιατρικής Γαστρεντερολογιας, η κ. Φωτουλάκη Μαρία – Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής/Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας και η κ. Γιουλεμέ Ολγα – Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Γαστρεντερολογίας.

Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με τους ομιλητές.Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.Διωξε τις σκέψεις… ενημερώσου από τους ειδικούς!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]