Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες και ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Ελλαδας-HELLESCC διοργανώνουν κοινή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ρευματικά Νοσήματα και Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσοι του Εντέρου: από την παιδική ηλικία στην ενήλικη ζωή».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες 10:00-14:00 στο Mediterranean Palace – Αίθουσα Ιφιγένεια (Σαλαμίνος 3 και Καρατάσου έναντι λιμένος Θεσσαλονίκης).

Ομιλητές στην εκδήλωση είναι η κ. Τραχανά Μαρία – Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής Ρευματολογιας, η κ. Πρατσίδου – Γκέρτση Πολυξένη – Επιστημονική Συνεργάτης Παιδιατρικού Ανοσολογικού Κέντρου Αναφοράς, η κ. Δημοπούλου Δέσποινα – Ακαδημαϊκή Υπότροφος Δ’ Παθολογικής Πανεπιστημιακής Κλινικής, ο κ. Ξυνιά Ιωάννης – Επίκουρος Καθηγητής Παιδιατρικής/Παιδιατρικής Γαστρεντερολογιας, η κ. Φωτουλάκη Μαρία – Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής/Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας και η κ. Γιουλεμέ Ολγα – Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Γαστρεντερολογίας.

Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με τους ομιλητές.Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.Διωξε τις σκέψεις… ενημερώσου από τους ειδικούς!