[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χωρίς ρεύμα τρεις δήμοι της Θεσσαλονίκης.Διακοπές ρεύματος είναι για σήμερα προγραμματισμένες σε τρεις δήμους της Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν καταναλωτές από τις 8 το πρωί έως τις 9:30 στον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη και συγκεκριμένα στον Χορτιάτη, εκατέρωθεν της οδού Μαρτύρων, 2ας Σεπτεμβρίου, από την οδό Βουλγαροκτόνου μέχρι την οδό 25ης Μαρτίου, συμπεριλαμβανομένων και των οδών Π. Μελά, Μ. Αλεξάνδρου, Φιλίππου, Βενιζέλου κλπ.


Ακόμη, διακοπή της ηλεκτροδότησης θα σημειωθεί από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου, στην περιοχή του Ευόσμου πάνω από τον περιφερειακό, στην προέκταση της οδού Μακρυγιάννη και στις οδούς Ρίτσου και Αναγεννήσεως.

Τέλος, διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί από τις 8 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι στον δήμο Θερμαϊκού, στην δημοτική κοινότητα των Νέων Επιβατών, εκατέρωθεν της οδού Γαβριηλίδη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]