[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ με αναπηρικά αμαξίδια στον δήμο Πυλαίας – ΧορτιάτηΦιλανθρωπικό αγώνα επίδειξης μπάσκετ με αναπηρικά αμαξίδια διοργανώνει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμΕΑ ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη από κοινού με το Γ’ Σώμα Στρατού στο πλαίσιο των κοινωνικών τους δράσεων και του μεταξύ τους συμφώνου συνεργασίας.

Η αθλητική εκδήλωση με τίτλο «Τρίποντο στην ευαισθησία» θα πραγματοποιηθεί  σήμερα Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 6.00 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Πανοράματος σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο «Μέγας Αλέξανδρος 1994 Πυλαίας».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο πρώτο μέρος θα πραγματοποιηθεί αγώνας μπάσκετ δεκάλεπτης διάρκειας στον οποίο θα συμμετέχουν ομάδα ΑμΕΑ του Αθλητικού Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος 1994» Πυλαίας ενάντια σε μεικτή ομάδα αθλητών, παλαιμάχων του αθλητισμού, και εθελοντών από άλλους χώρους που θα αγωνιστούν επίσης σε αναπηρικά αμαξίδια.

  Θα ακολουθήσει διάλειμμα στη διάρκεια του οποίου θα γίνει διαγωνισμός βολών και τρίποντου με αναπηρικό αμαξίδιο, και η εκδήλωση θα κλείσει με δεύτερο δεκάλεπτο αγώνα μπάσκετ με αμαξίδια όπου οι αθλητές των δύο αρχικών ομάδων θα μετακινηθούν και οι δύο ομάδες θα  παίξουν ανάμεικτες.

Να σημειωθεί ότι θα υπάρχει συμβολικό εισιτήριο 3 € προκειμένου να συγκεντρωθεί χρηματικό ποσό για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου που θα δοθεί ως δωρεά μετά τον αγώνα στον αθλητικό σύλλογο «Μέγας Αλέξανδρος 1994 Πυλαίας».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]