narkotika_ampelokipoi_20181213_01

Συνελήφθησαν την… ώρα της δουλειάς, στη Θεσσαλονίκη, δυο μέλη οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής, κατοχής, μεταφοράς, αποθήκευσης και διακίνησης ναρκωτικών.



Οι συλλήψεις έγιναν χθες βράδυ, από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, στη διάρκεια επιχείρησης. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, 32χρονο, που θεωρείται ο εγκέφαλος της σπείρας, και 27χρονη συνεργάτιδά του.


Η αστυνομία έκανε έφοδο και τους συνέλαβε την ώρα που… έκλειναν “δουλειές”.


Στην κατοχή των συλληφθέντων, αλλά και σε διαμέρισμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων όπου διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 κιλά και 983,8 γραμμάρια χασίς συσκευασμένα σε έξι δέματα και τρία μικροδέματα, δύο μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 19,2 γραμμαρίων, δέμα άγνωστης λευκής ουσίας συνολικού βάρους 12,3 γραμμαρίων, ναρκωτικά χάπια, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ηλεκτρικό μπλέντερ, χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με την εμπορία των ναρκωτικών, πέντε κινητά τηλέφωνα, τρία πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και υλικά συσκευασίας-επανατυποποίησης των ναρκωτικών.


Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, για σύσταση και ένταξη σε εγκληματική συμμορία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.


Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.