Θανάσης Ψάρρας λοιπόν ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, και ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ και πάλι στην κορυφή.
Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Έκπληξη σαφώς η συμφωνία μαζί του. Σε ανάλογες περιπτώσεις προτιμάτε ένας πιο έμπειρος τεχνικός, κάτι που έγινε και με τον Ρίτσι σε μια ανάλογη περίπτωση αλλαγής τεχνικού στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος μας εχει συνηθίσει σε αλλαγές πάσης μορφής τα τελευταία χρόνια.
Μπορεί όμως κάθε χρόνο α βγάζει λαγό από το καπέλο; Η λογική λέει οχι, και για αυτό τον λόγο τόσο ο Κατσαρής όσο και ο Τσαλόπουλος ξέρουν πώς θα πρέπει να γίνουν και αλλαγες στο ρόστερ. Το όνομα του Χιμένεθ είναι αυτο που παίζει πρώτο για φυγή. Ο Κουβανός που η αλήθεια είναι λατρεύεται από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, δεν έχει προσφέρει σχεδόν τίποτε, αναλογικά με τα οσα πρόσφερε στην πρώτη του παρουσία στον ΠΑΟΚ.
Ο "Δικέφαλος" ψάχνει ήδη για ακραίο, καθώς η υποδοχή του μπάζει και ο νέος κόουτς που έχει πολύ δουλειά μπροστά του θα ανάψει το πράσινο φως.  Ο Μάρκεζε, είναι ένας ακόμη που βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ΠΑΟΚ, καθώς η προσφορά του είναι μικρή όσο και να χρησιμοποιήθηκε και ως διαγώνιος. Ε δω είναι πολύ πιο εύκολη η κατάσταση και πολύ πιο ξεκάθαρη. Στους κεντρικούς δεν αναμένονται αλλαγές, αλλά στα άκρα υπάρχει το θέμα που αναφέραμε.
Όποτε έως την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει κλείσει τις αλλαγές του. Σαφώς και υπάρχει πρόβλημα και με τους λίμπερο. Η υποδοχή της ομάδας δεν είναι στα στάνταρ των σεζόν που ο "Δικέφαλος" κατακτούσε τίτλους, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν τελικά ο σύλλογος βγει στην αγορά για απόκτηση λίμπερο.
Οι αλλαγές μοιάζουν επιτακτικές, καθώς και ο Ολυμπιακός αλλάζει την ομάδα. Αλεξίεφ και Σμαραγδής πιθανόν θα φορέσουν τα κόκκινα ενω ο Μπάμπε φεύγει. Έχει ,μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια στρατηγική θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ, που πέρσι έπαθε με τον Γκόμεζ, αλλά δεν έμαθε. Φυσικά και θα απαιτηθούν χρήματα μια που οι παίκτες που θα αποκτηθούν πρέπει να κάνουν την διαφορά. Και τέλος κρατάω την τοποθέτηση του νέου κόουτς. "Ο ΠΑΟΚ θα δώσει ξανά ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα". Άντε να δούμε

ΣΣ1

Αν κάνετε μια βόλτα στα social media θα καταλάβετε οτι η ανακοίνωση Ψάρρα δεν ικανοποίησε τους οπαδούς της ομάδας. ου ήθελε βαρύ όνομα. Αλλά ας κρίνουμε τον προπονητή με το έργο του.