[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Η επερχόμενη συνάντηση διοίκησης- προπονητή κρίνει τα πάντα στο ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, απολαμβάνουν τις Άγιες ετούτες μέρες με τις οικογένειες τους και επιστρέφουν την Πέμπτη στις προπονήσεις, μετά το τετραήμερο ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής τους.
Όμως το ενδιαφέρον στο ασπρόμαυρο ΤΑΠ, το ενδιαφέρον εστιάζεται στα εξωαγωνιστικά, και στις αλλαγές που θα γίνουν. Το επόμενο διάστημα η διοίκηση του ΤΑΠ θα συναντηθεί με τον προπονητή με κεντρικό θέμα συζήτησης το τι θα γινει στην ομάδα και το τι χρειάζεται η ομάδα για να αλλάξει πρόσωπο, καθώς οι κακές εμφανίσεις στα δυο μάτς με τον Ολυμπιακό θορύβησαν τους πάντες. Φυσικά ολος ο κόσμος του ΠΑΟΚ περιμένει με αγωνία τις αποφάσεις του ΤΑΠ. Θυμίζω πώς με δήλωση του στο sfina.gr ο πρόεδρος του ΤΑΠ Αντώνης Τσαλόπουλος, ξεκαθάρισε πώς θα γίνουν αλλαγές.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]