Παρουσίασε την φανέλα της γυναικείας ομάδας χάντμπολ ο ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ παρουσίασε την φανέλα και τον χορηγό της πρωτοπόρου γυναικείας ομάδας χάντμπολ ΠΑΟΚ Mateco.Πρώτος το λόγο πήρε ο Έφορος της γυναικείας ομάδας κ. Δημήτρης Χασεκίδης, ο οποίος, αφού ευχήθηκε στις αθλήτριές του καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, αναφέρθηκε στη σημαντική προσπάθεια που γίνεται φέτος στο τμήμα, στη σημαντική ενίσχυση της ομάδας, στο στόχο που δεν είναι άλλος από το... νταμπλ, ενώ ακόμη ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιο Κατσαρή, ο οποίος στηρίζει με κάθε μέσο και τρόπο την επίτευξη των στόχων του τμήματος. Κλείνοντας, ο κ. Χασεκίδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ. Αντώνη Τσαλόπουλο για την έμπρακτη οικονομική και ηθική στήριξή του στη γυναικεία ομάδα χάντμπολ.
Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας κ. Δημήτρης Δημητρούλιας, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια του τεχνικού τιμ να χτίσει μία ομάδα ανταγωνιστική και δυνατή, ώστε να σαρώνει κάθε εγχώριο τίτλο...
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτης της εταιρίας Mateco κ. Αντώνης Τσαλόπουλος τόνισε: «Αν προσέξετε το λογότυπο της εταιρίας μου έχει το διακριτικό "aiming high"... Έτσι και ο ΠΑΟΚ στοχεύει ψηλά σε όλα τα αθλήματα, με στόχο να πρωταγωνιστεί σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Χαίρομαι που βρίσκομαι δίπλα σε αυτή την ομάδα και στην προσπάθειά της να κατακτήσει τόσο τον τίτλο του πρωταθλητή όσο και του κυπελλούχου. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες και μακριά από τραυματισμούς».

Σχόλια