[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στα «λευκά» η Δυτική Μακεδονία κλειστά σχολεία σε δήμους της περιοχής Στα «λευκά» ντύθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες η Δυτική Μακεδονία, με το χιόνι στα χαμηλά να φθάνει στα 10 εκατοστά και στα ορεινά να ξεπερνά το 20 εκατοστά.

Με τη χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων γίνεται  η κίνηση των αυτοκινήτων στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο, ενώ κανονικά αλλά με ιδιαίτερη προσοχή γίνεται η κίνηση στην Εγνατία Οδό και στο Εθνικό δίκτυο.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία στους δήμους: Βοΐου Κοζάνης, Γρεβενών, Δεσκάτης, Νεστορίου Καστοριάς και Φλώρινας.Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού,  τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Ενότητα Καμβουνίων θα παραμείνουν κλειστά και στη Δημοτική Ενότητα Λιβαδερού θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους δύο (2) ώρες αργότερα από την προβλεπόμενη ώρα έναρξης


Στην Κοζάνη, πυκνή χιονόπτωση σημειώθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 18 Δεκεμβρίου 2018 στην Κοζάνη με τη θερμοκρασία στον -1°C.

Η χιονόπτωση ξεκίνησε στις 02:00 τα ξημερώματα  σύμφωνα με το kozanlife.gr και μάλιστα με μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα να το στρώσει στο εσωτερικό της πόλης μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα ξημερώματα άρχισε να χιονίζει στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας, ενώ το χιόνι έφτασε στα 8-10 εκατοστά και σε χαμηλότερο υψόμετρο.
Απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων προς Πρέσπα και Καστοριά μέσω Βίγλας και σε όλο το επαρχιακό δίκτυο.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]