Φως στα σκοτεινά σημεία που εξακολουθούν να υπάρχουν σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη αναμένεται να ρίξει η σημερινή απολογία των δύο κατηγορουμένων ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου.

Χθες το βράδυ ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου άσκησε εναντίον των δύο νεαρών ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για βιασμό. Η δίωξη ασκήθηκε με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού -ο οποίος έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του στον φόνο- ενώ από την πλευρά του ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμειξη.

Σύμφωνα με την ομολογία του 19χρονου η δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου Έλληνα στη Λίνδο, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της κοπέλας.

.Ο 21χρονος Ροδίτης συνεχίζει να αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία του φόνου, επιρρίπτοντας την ευθύνη στον 19χρονο Αλβανό φίλο του, ο οποίος έχει αναφέρει πως γνώρισε την Ελένη Τοπαλούδη μέσα από τα social media.

Στην Κομοτηνή η τελευταία πράξη του δράματος sτις 11:00 θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία η άτυχη φοιτήτρια, η σορός της οποίας έφθασε χθες στο αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης και από εκεί οδικώς στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Διδυμότειχο.