[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Φιλανθρωπικό γκαλά με πρωτοβουλία του υποψήφιου δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη


Κάλεσμα ανθρωπιάς με την ευκαιρία των εορτών απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης
, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία για την οργάνωση ενός φιλανθρωπικού gala, με σκοπό την ενίσχυση συλλόγων με πλούσιο κοινωνικό έργο αλλά και οικογενειών της περιοχής που έχουν ανάγκη τη βοήθεια όλων μας.

Το εορταστικό φιλανθρωπικό gala, το οποίο θα πλαισιωθεί με γλέντι αφιερωμένο στην παράδοση, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018, στις 8.30 το βράδυ, στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Rose Garden». Η τιμή της πρόσκλησης με πλήρες μενού και κρασί ανέρχεται σε 10 ευρώ.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του φιλανθρωπικού σωματείου «Χρήστος Τσελεπίδης» και της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα». Ακόμη μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την υποστήριξη συνανθρώπων μας από τις περιοχές της Καλλιθέας, της Μυγδονίας και του Ωραιοκάστρου που ανήκουν σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]