[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

έβαλε… φάτνη στην Αγία Σοφία ο Αηδονόπουλος

47343906_2443069925764665_1839104201578250240_n

Η παράταξη «Συνέργεια- Πρώτα η πόλη μας», με υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης τον Χάρη Αηδονόπουλο, έφερε το πνεύμα των Χριστουγέννων στον περίβολο του Ι.Ν. Της Του Θεού Σοφίας.


Όπως επισημαίνει ο κ. Αηδονόπουλος, ο περίβολος, το τελευταίο χρονικό διάστημα αποτελεί, δυστυχώς, τόπο συγκέντρωσης παραβατικών στοιχείων, κυρίως τις νυκτερινές ώρες.  Ο κ. Αηδονόπουλος και εθελοντές της παράταξης, σε συνεννόηση με τους ιερείς του Ναού, επιμελήθηκαν τη συλλογή και μεταφορά πέντε ελάτων από το Χολομώντα, καθώς και την προμήθεια του λοιπού απαραίτητου εξοπλισμού, ώστε να στηθεί η Φάτνη που από αυριο Κυριακή θα κοσμεί το προαύλιο του Ναού, φωτίζοντας, κυριολεκτικά και... μεταφορικά, τον χώρο, με προφανές αποτρεπτικό αποτέλεσμα.

«Η τοποθέτηση της Φάτνης, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα συνέργειας Εκκλησίας, Αυτοδιοίκησης, Δασαρχείου και απλών πολιτών, προκειμένου να επιτευχθεί μία παρέμβαση σε κλίμακα γειτονιάς, αλλά και μια θαυμάσια αισθητικά προσθήκη», υπογραμμίζει σχετικά ο κ. Αηδονόπουλος, ευχόμενος παράλληλα καλές γιορτές στους Θεσσαλονικείς ανεξαρτήτως θρησκεύματος.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]