[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

"Παλιοί γνώριμοι" από το δήμο Θεσσαλονίκης στην εκδήλωση Ορφανού
Γνωστά πρόσωπα από το παρελθόν του δήμου Θεσσαλονίκης στην αίθουσα και νέα πρόσωπα ανθρώπων που συζητούσαν με τον Γιώργο Ορφανό στο βίντεο που προβλήθηκε, ήταν τα δύο στοιχεία της παρουσίασης του ονόματος της παράταξης του
πρώην υπουργού με την οποία θα διεκδικήσει τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης.


Στην αίθουσα βρέθηκαν  οι πρώην αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι επί δημαρχίας Β. Παπαγεωργόπουλου Θ. Αθανάσαρος, Γ. Καζαντζίδης, Βεν. Καρακωστάνογλου, Θ. Θεοτοκάτος, Λίτσα Κολοβού. 

Ήταν, όμως, εκεί κι άλλοι:  Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στην Α Θεσσαλονίκης, Γιάννης Σαρίδης, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, οι αντιπεριφερειάρχες Αλ. Θάνος και Κ. Πάλλας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Έφη Βασιλειάδου, Γ. Ασπασίδης, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την παράταξη του Γιάννη Ιωαννίδη, ο πρώην πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης Νίκος Βεζυρτσής, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης, το μέλος του Επιμελητηρίου Κώστας Ιακώβου, καθώς επίσης και οι παράγοντες του ΠΑΟΚ Γαλατσοπουλος και Ζουρνατζιδης, αλλά και από τον Άρη ο Κώστας Χαριτωνίδης.

Η παράταξη του Γιώργου Ορφανού θα ΄χει την ονομασία "Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον", μέλλον που όπως είπε «θα σχεδιαστεί και θα δημιουργηθεί από μια ομάδα υπερκομματική, τη δημοτική παράταξη που θα αποτελείται από ικανούς συμπολίτες μας.  Επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες, διανοούμενους, start-uppers, επιχειρηματίες, τεχνοκράτες, δημοτικούς υπαλλήλους με προτάσεις, και παρεμβάσεις πολιτών, πλάνο και σχέδιο δράσης. Ένα μέλλον όπου τα θα, θα γίνονται πράξεις, οι υποσχέσεις θα γίνονται έργα, οι δεσμεύσεις θα εκπληρώνονται. Ο,τι λέγεται δεν ξελέγεται. Ο λόγος είναι συμβόλαιο», τόνισε ο κ. Ορφανός.Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]