[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Συνεχίζεται η πτώση στην αγορά αυτοκινήτου στην Ευρώπη

Για τρίτο συνεχόμενο μήνα, η πτώση συνεχίζεται στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου. Ο Νοέμβρης, σημείωσε υποχώρηση σε ποσοστό 8%, ενώ αυτό εξηγείται από τους ειδικούς. Λένε, ότι ο λόγος είναι οι καθυστερήσεις των εργοστασίων στην παράδοση των νέων αυτοκινήτων. Έτσι, Σεπτέμβρης, Οκτώβρης και Νοέμβρης βρίσκονται σε πτώση σε ο,τι αφορά τις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων συνολικά στην Ευρώπη. Η Ελλάδα ωστόσο, συνεχίζει την ανοδική της πορεία στις πωλήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο ενδέκατος μήνας του 2018 έκλεισε με 6.893 ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων, έναντι 6.523 τα οποία είχαν κυκλοφορήσει τον περσινό Νοέμβριο, ήτοι μία αύξηση της τάξης του 5,7%. Σε ο,τι αφορά στο διάστημα Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2018, ταξινομήθηκαν 98.094 οχήματα έναντι 82.687 τα οποία κυκλοφόρησαν την αντίστοιχη περίοδο του 2017, μια αύξηση που ανέρχεται στο 18,6%, ενώ όπως όλα δείχνουν η ελληνική αγορά βαδίζει ολοταχώς προς το σπάσιμο του φράγματος των 100.000 ταξινομήσεων σε ένα έτος, για την ακρίβεια θα το ξεπεράσει κατά πολύ, με τον συγκεκριμένο ανοδικό ρυθμό.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]