Ασίστ από Nick Galis στο Χριστόφορο για να μπορέσει να βάλει το καλάθι που κρίνει τον μεγαλύτερο αγώνα, αυτόν της ζωής... Πριν από 18 μήνες,ξεκίνησε το πιο δύσκολο ταξίδι της ζωή του μικρού. Να σωθεί ο Χριστόφορος από το DIPG (παιδικός καρκίνος εγκεφάλου).

Όπως αναφέρουν οι γονείς του στο facebook.” Ο Χριστόφορος ξεπερνώντας τεράστιες δυσκολίες, έχει ανατρέψει την αρχική πρόβλεψη για 6-9 μήνες επιβίωσης, κλείνοντας πλέον τους 18 και σύμφωνα με τους γιατρούς είναι σε κάλο δρόμο. Έχει ανατρέψει όλα τα ιατρικά δεδομένα και προχωρώντας σε αχαρτογράφητες περιοχές γράφει την ιστορία του. Παλεύει κάθε μέρα σαν το λιοντάρι ενάντια στον πιο δύσκολο παιδικό όγκο εγκεφάλου και βγαίνει νικητής μέσα από τις μικρές η μεγάλες μάχες που δίνει».

O Νίκος Γκάλης βάζει σε δημοπρασία μια συλλεκτική χρυσή μπάλα μπάσκετ με την υπογραφή του ώστε να βρεθούν χρήματα για τον μικρό Χριστόφορο. Δείτε την ανάρτηση του στο Facebook.


Αγαπητοί φίλοι μου,
Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, ημέρες αγάπης χαράς και αισιοδοξίας για όλο τον κόσμο. Δυστυχώς όμως αυτές τις γιορτινές ημέρες, ο μικρός μας φίλος ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, δεν θα γιορτάσει σπίτι του αλλά θα συνεχίσει να δίνει τον τιτάνιο αγώνα του απέναντι σε μια πολύ σπάνια μορφή παιδικού όγκου του εγκεφάλου.
Στην προσπάθεια μου να στηρίξω κι εγώ τον αγώνα του μικρού μας φίλου, προσφέρω μέσα από την πλατφόρμα του CharityIdols (https://www.charityidols.gr/…/episimi-bala-molten-xrysi-spa… )μια Συλλεκτική Χρυσή Μπάλα Molten με την υπογραφή μου.
 Σας καλώ να συμμετέχετε κι εσείς στη δημοπρασία αυτή και να βοηθήσουμε τον μικρό ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ να βγει νικητής σε αυτήν την πολύ δύσκολη μάχη του. Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ειρήνη για όλο τον κόσμο!